Sommenbygdens Fastighetsförmedling & Redovisningsbyrå

Östergötlands län

Information

I Ydre finns det ett Enskild firma som heter Sommenbygdens Fastighetsförmedling & Redovisningsbyrå. Det finns flera verksamheter som liknar Sommenbygdens Fastighetsförmedling & Redovisningsbyrå i Östergötlands län. Ydre är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sommenbygdens Fastighetsförmedling & Redovisningsbyrå är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 2003-05-07 så har Sommenbygdens Fastighetsförmedling & Redovisningsbyrå varit registrerat och sedan -0001-11-30 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Sommenbygdens Fastighetsförmedling & Redovisningsbyrå och det finns fler verksamheter som är det i Ydre.

Vill man komma i kontakt med Sommenbygdens Fastighetsförmedling & Redovisningsbyrå så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Sommenbygdens Fastighetsförmedling & Redovisningsbyrå så kan ni göra det på .

Förmedling jord- skogsfastigheter och bostadfastigheter, värdering av fastigheter samt upprättande av bokföring och deklarationer.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johansson, Sven Ivar som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Sommenbygdens Fastighetsförmedling & Redovisningsbyrå har 600503-XXXX som sitt organisationsnummer.