Nisse's alltjänst

Östergötlands län

Information

I Ydre finns det ett Enskild firma som heter Nisse's alltjänst. Det finns flera bolag som liknar Nisse's alltjänst i Östergötlands län. Ydre är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Nisse's alltjänst är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-02-05 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 2004-03-18 så har Nisse's alltjänst varit registrerat och sedan 2004-02-05 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Nisse's alltjänst och det finns fler bolag som är det i Ydre.

Vill man komma i kontakt med Nisse's alltjänst så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Nisse's alltjänst så kan ni göra det på 0140-82024.

Alltjänst inom snickeri, svets och renoveringsarbten för lant- brukare, privatpersoner och till viss del företagare, även försäljning av tillhörande material samt glasning (glasmästeri).

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Karlsson, Nils Ingemar Emanuel som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Nisse's alltjänst har 630905-XXXX som sitt organisationsnummer.