Mani di Fata

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ydre och Mani di Fata är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Mani di Fata är ett av dem. Statusen för Mani di Fata är att Bolaget är aktivt.

Mani di Fata är ett Enskild firma och skapades 2005-08-26. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Ydre där företaget finns i jobbar för att företag som Mani di Fata ska trivas.

Mani di Fata är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-21. I Ydre så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Friskvård, behandling, spa, massage med förenlig verksamhet. Hästar, hästhållning, turridning och därmed förenlig verksamhet. Turism och guidning. Framställning och försäljning av kosmetiska produkter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mani di Fata är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-21.

Idag är Mani di Fata och det finns flera företag som är det idag i Ydre.

Vill man komma i kontakt med Mani di Fata så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0140-91133.

.

De som är på något sätt har med Mani di Fata är Ryd, Maud Anette som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mani di Fata har 640215-XXXX som sitt organisationsnummer.