Ydre Glas

Östergötlands län

Information

680619-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ydre Glas. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ydre Glas är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ydre som är den kommunen som Ydre Glas finns i.

Ydre Glas har varit registrerat sedan 1992-11-20 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ydre Glas så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

Ydre Glas är och det finns flera bolag i Ydre som också är .

Firmatecknare för Ydre Glas är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ydre Glas så kan ni göra det på telefon genom 070-3241371 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och montering av fönsterglas.

Det finns olika personer som har en koppling med Ydre Glas och det är Jonsson, Lars Folke Mikael som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,