Dekalprodukter i Österbymo

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ydre och Dekalprodukter i Österbymo är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Dekalprodukter i Österbymo är ett av dem. Statusen för Dekalprodukter i Österbymo är att Bolaget är aktivt.

Dekalprodukter i Österbymo är ett Enskild firma och skapades 2005-02-03. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Ydre där bolaget finns i jobbar för att bolag som Dekalprodukter i Österbymo ska trivas.

Dekalprodukter i Österbymo är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-09. I Ydre så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Import, tillverkning och försäljning av dekaler.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dekalprodukter i Österbymo är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-09.

Idag är Dekalprodukter i Österbymo och det finns flera bolag som är det idag i Ydre.

Vill man komma i kontakt med Dekalprodukter i Österbymo så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0381-50533.

.

De som är på något sätt har med Dekalprodukter i Österbymo är Pettersson, Olesja som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Dekalprodukter i Österbymo har 800720-XXXX som sitt organisationsnummer.