Rydsnäs Elinstallationer Handelsbolag

Östergötlands län

Information

916414-9602 är organisationsnummer för verksamheten Rydsnäs Elinstallationer Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rydsnäs Elinstallationer Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ydre som är den kommunen som Rydsnäs Elinstallationer Handelsbolag finns i.

Rydsnäs Elinstallationer Handelsbolag har varit registrerat sedan 1981-10-23 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rydsnäs Elinstallationer Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Rydsnäs Elinstallationer Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Ydre som också är .

Firmatecknare för Rydsnäs Elinstallationer Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Rydsnäs Elinstallationer Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0381-53011 eller genom brev på följande adress:
Olstorp Rydsnäs , 570 60, Österbymo

Elinstallationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Rydsnäs Elinstallationer Handelsbolag och det är Gustafsson, Göran Lennart Hugo som är född 1933 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, John Bertil som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Sven Hugo som är född 1952 och har titeln Bolagsman,