Alfons Andersson Måleri Handelsbolag

Östergötlands län

Information

916696-7977 är organisationsnummer för företaget Alfons Andersson Måleri Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alfons Andersson Måleri Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ydre som är den kommunen som Alfons Andersson Måleri Handelsbolag finns i.

Alfons Andersson Måleri Handelsbolag har varit registrerat sedan 1993-07-29 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alfons Andersson Måleri Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Alfons Andersson Måleri Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ydre som också är .

Firmatecknare för Alfons Andersson Måleri Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Alfons Andersson Måleri Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0140-80101 eller genom brev på följande adress:
Asby Rönnv. 11, 570 60, Österbymo

Målning, reparationer, underhåll av vanliga hus, kulturhus och kyrkor samt därmed förenlig verksamhet. Renovering av fönster.

Det finns olika personer som har en koppling med Alfons Andersson Måleri Handelsbolag och det är Andersson, Alfons Efraim Valdemar som är född 1926 och har titeln Bolagsman, Crantz, Jan Christer Alfons som är född 1953 och har titeln Bolagsman,