Ydre Skogsservice Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969614-4543 är organisationsnummer för bolaget Ydre Skogsservice Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ydre Skogsservice Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ydre som är den kommunen som Ydre Skogsservice Handelsbolag finns i.

Ydre Skogsservice Handelsbolag har varit registrerat sedan 1995-04-27 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ydre Skogsservice Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Ydre Skogsservice Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ydre som också är .

Firmatecknare för Ydre Skogsservice Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Ydre Skogsservice Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0140-80278 eller genom brev på följande adress:
Hallonstigen 5, 570 60, Österbymo

Plantering, avverkning och röjning av skog.

Det finns olika personer som har en koppling med Ydre Skogsservice Handelsbolag och det är Dahlin, Mats Inge som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Johansson, Jean Håkan Krister som är född 1954 och har titeln Bolagsman,