Horse Trading Österbymo Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Ydre och Horse Trading Österbymo Kommanditbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Horse Trading Österbymo Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Horse Trading Österbymo Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Horse Trading Österbymo Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1997-05-05. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Ydre där bolaget finns i jobbar för att bolag som Horse Trading Österbymo Kommanditbolag ska trivas.

I Ydre så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Uppfödning samt träning av travhästar, försäljning av hovslageri samt utrustning till hästsporter. Transportering av travhästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Horse Trading Österbymo Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Horse Trading Österbymo Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Ydre.

Vill man komma i kontakt med Horse Trading Österbymo Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0511-62805.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Horse Trading Österbymo Kommanditbolag är Ebbestad, Ingrid Margit Wiola som är född 1934 och har titeln Komplementär, Stall Super Kommanditbolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Horse Trading Österbymo Kommanditbolag har 969638-5815 som sitt organisationsnummer.