Ymer Köttproduktion

Östergötlands län

Information

111225-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ymer Köttproduktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ymer Köttproduktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ydre som är den kommunen som Ymer Köttproduktion finns i.

Ymer Köttproduktion har varit registrerat sedan 1992-11-13 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ymer Köttproduktion så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ymer Köttproduktion är och det finns flera verksamheter i Ydre som också är .

Firmatecknare för Ymer Köttproduktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ymer Köttproduktion så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Kött- och livsmedelsproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med Ymer Köttproduktion och det är Wallander, Gudrun Louise som är född 1911 och har titeln Innehavare av enskild firma, Wallander, Nils Leo Karl Gunnar som är född 1944 och har titeln Prokurist,