Sjötuna Chaufförstjänster

Östergötlands län

Information

Sjötuna Chaufförstjänster hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ydre som är den kommunen där Sjötuna Chaufförstjänster finns. I Ydre så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Sjötuna Chaufförstjänster tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Sjötuna Chaufförstjänster har haft sedan 1995-01-01. Sjötuna Chaufförstjänster har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sjötuna Chaufförstjänster så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0381-50038.

Ydre arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Sjötuna Chaufförstjänster har idag 480617-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sjötuna Chaufförstjänster

Verksamheten ska bestå av chaufförs- och lotstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

I Sjötuna Chaufförstjänster så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cronhager, Bengt Åke som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, Cronhager, Gudrun Elisabeth som är född 1952 och har titeln Prokurist, .