ILAS HÅRVÅRD

Östergötlands län

Information

480919-XXXX är organisationsnummer för bolaget ILAS HÅRVÅRD. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ILAS HÅRVÅRD är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ydre som är den kommunen som ILAS HÅRVÅRD finns i.

ILAS HÅRVÅRD har varit registrerat sedan 1981-03-27 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ILAS HÅRVÅRD så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

ILAS HÅRVÅRD är och det finns flera bolag i Ydre som också är .

Firmatecknare för ILAS HÅRVÅRD är följande:

Vill ni komma i kontakt med ILAS HÅRVÅRD så kan ni göra det på telefon genom 0492-18307 eller genom brev på följande adress:

Hår- och skönhetsvård samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ILAS HÅRVÅRD och det är Borsiö, Marie-Louise som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,