LA:s Mureri & Plattsättning

Östergötlands län

Information

501023-XXXX är organisationsnummer för verksamheten LA:s Mureri & Plattsättning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LA:s Mureri & Plattsättning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ydre som är den kommunen som LA:s Mureri & Plattsättning finns i.

LA:s Mureri & Plattsättning har varit registrerat sedan 1989-09-15 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1989-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LA:s Mureri & Plattsättning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

LA:s Mureri & Plattsättning är och det finns flera verksamheter i Ydre som också är .

Firmatecknare för LA:s Mureri & Plattsättning är följande:

Vill ni komma i kontakt med LA:s Mureri & Plattsättning så kan ni göra det på telefon genom 0140-80230 eller genom brev på följande adress:

Mureri och plattsättning.

Det finns olika personer som har en koppling med LA:s Mureri & Plattsättning och det är Axelsson, Leif Tore som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,