Lindegrens Skogsmaskiner

Östergötlands län

Information

Lindegrens Skogsmaskiner hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ydre som är den kommunen där Lindegrens Skogsmaskiner finns. I Ydre så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Lindegrens Skogsmaskiner tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Lindegrens Skogsmaskiner har haft sedan 1996-01-01. Lindegrens Skogsmaskiner har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lindegrens Skogsmaskiner så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0381-55025.

Ydre arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Lindegrens Skogsmaskiner har idag 510828-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lindegrens Skogsmaskiner

Skogsarbete samt körning med skogsmaskiner.

I Lindegrens Skogsmaskiner så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindegren, Per Anders som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .