F:a Tomas Johansson

Östergötlands län

Information

F:a Tomas Johansson hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ydre som är den kommunen där F:a Tomas Johansson finns. I Ydre så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. F:a Tomas Johansson tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket F:a Tomas Johansson har haft sedan 1994-01-01. F:a Tomas Johansson har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till F:a Tomas Johansson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0381-60395.

Ydre arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

F:a Tomas Johansson har idag 540130-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för F:a Tomas Johansson

Försäljning av petroleumprodukter, biltillbehör och kioskvaror. Bilskrot och därmed förenlig verksamhet, jord och skogsbruk samt events.

I F:a Tomas Johansson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Tomas Lennart som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .