Aktiebolaget Rydsnäs Möbler

Östergötlands län

Information

Aktiebolaget Rydsnäs Möbler hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ydre som är den kommunen där Aktiebolaget Rydsnäs Möbler finns. I Ydre så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Rydsnäs Möbler tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Rydsnäs Möbler har haft sedan 2006-04-14. Aktiebolaget Rydsnäs Möbler har funnits sedan och 2006-04-14 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Rydsnäs Möbler så kan ni göra det genom att skicka er post till Rydbergsg. 4, 570 60, Österbymo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0381-50014.

Ydre arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget Rydsnäs Möbler Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Rydsnäs Möbler har idag 556047-6953 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Rydsnäs Möbler

Bolaget skall bedriva handel och tillverkning av möbler och inredningskomponenter, äga och förvalta aktier och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Rydsnäs Möbler så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mårtensson, Erik Rickard som är född 1968 och har titeln VD, Mårtensson, Erik Rickard som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Anna Eva Camilla som är född 1972 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Fredriksson, Gert Uno som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .