Thulins Antikvariat Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Thulins Antikvariat Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ydre som är den kommunen där Thulins Antikvariat Aktiebolag finns. I Ydre så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Thulins Antikvariat Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Thulins Antikvariat Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Thulins Antikvariat Aktiebolag har funnits sedan och 1973-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Thulins Antikvariat Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tångarp, 570 60, Österbymo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0140-83021.

Ydre arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Thulins Antikvariat Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Thulins Antikvariat Aktiebolag har idag 556055-8339 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Agging-Blixt, Gunilla Kerstin M Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas. är den som för stunden ansvarar för Thulins Antikvariat Aktiebolag

Bolaget skall idka förmögenhetsförvaltning och kommissionsrörelse.

I Thulins Antikvariat Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Agging-Blixt, Gunilla Kerstin M som är född 1944 och har titeln Extern firmatecknare, Thott, Margareta Elisabeth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, du Rietz, Constans Erik Richard som är född 1947 och har titeln Suppleant, Svensson, Karl Anders Sören som är född 1950 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .