Weidab Invest Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och trading av möbler, äga och förvalta aktier och fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verkamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Weidab Invest Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ydre så är Weidab Invest Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ydre arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ydre och i Östergötlands län. Redan 1967-02-01 så skapades Weidab Invest Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Weidab Invest Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Weidab Invest Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556108-3477 är organisationsnummret för företaget som finns i Ydre.

Just nu är Weidab Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Weidab Invest Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0140-70350 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Nilsson, Sten Agne Gerry Ordförande saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Weidab Invest Aktiebolag är Douhane, Daniel Kristofer som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sten Agne Gerry som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kerstin Elisabet som är född 1932 och har titeln Suppleant, Leifland, Lars Joakim som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .