J-Plåt i Österbymo Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ydre och J-Plåt i Österbymo Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och J-Plåt i Österbymo Aktiebolag är ett av dem. Statusen för J-Plåt i Österbymo Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

J-Plåt i Österbymo Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1969-03-24. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Ydre där bolaget finns i jobbar för att bolag som J-Plåt i Österbymo Aktiebolag ska trivas.

J-Plåt i Österbymo Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ydre så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är byggnadsplåtslageri och ventilationsarbeten samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J-Plåt i Österbymo Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är J-Plåt i Österbymo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ydre.

Vill man komma i kontakt med J-Plåt i Österbymo Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0381-60111.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med J-Plåt i Österbymo Aktiebolag är Armsköld, Karl Bo som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnson, Karl Erik Ingvar som är född 1925 och har titeln Suppleant, Sundbrant, Gert Inge som är född 1952 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

J-Plåt i Österbymo Aktiebolag har 556124-6496 som sitt organisationsnummer.