Eskilstunaboden i Österbymo Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556129-9511 är organisationsnummer för företaget Eskilstunaboden i Österbymo Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eskilstunaboden i Österbymo Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ydre som är den kommunen som Eskilstunaboden i Österbymo Aktiebolag finns i.

Eskilstunaboden i Österbymo Aktiebolag har varit registrerat sedan 1969-10-27 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eskilstunaboden i Österbymo Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1971-01-01.

Eskilstunaboden i Österbymo Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ydre som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eskilstunaboden i Österbymo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Eskilstunaboden i Österbymo Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0381-60350 eller genom brev på följande adress:
Bondeg. 6, 570 60, Österbymo

Bolaget skall bedriva handel med järnvaror och jordbruksmaskiner, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eskilstunaboden i Österbymo Aktiebolag och det är Johansson, Mats Olof som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Carl Per Olof som är född 1933 och har titeln Suppleant, Johansson, Laila Irmeli som är född 1936 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Gert Uno som är född 1952 och har titeln Revisor, Axelsson, Bo Göran Mikael som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisorba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor,