Öresundsgruppen AB

Östergötlands län

Information

Öresundsgruppen AB är ett företag som finns i Ydre. I Öresundsgruppen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Saldner, Hans-Göran Elis som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hörnekvist, Karl Magnus Bertil som är född 1961 och har titeln Suppleant, Bardh, Kent Björn Helge som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Öresundsgruppen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Öresundsgruppen AB på telefon 0381-50201.

Föremålet för bolagets verksamhet är byggnation av fastigheter, förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Öresundsgruppen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Öresundsgruppen AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Ydre arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Öresundsgruppen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-11-22 och Öresundsgruppen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-12-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Öresundsgruppen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Öresundsgruppen AB har 556146-3455 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.