Ramlog Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556229-5260 är organisationsnummer för bolaget Ramlog Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ramlog Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ydre som är den kommunen som Ramlog Aktiebolag finns i.

Ramlog Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-05-18 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ramlog Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Ramlog Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ydre som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ramlog Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ström, Tord Rejdar

Vill ni komma i kontakt med Ramlog Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0140-384830 eller genom brev på följande adress:
Florag. 6, 573 31, Tranås

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom logistics, driftsäkerhet- och underhållsområdet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ramlog Aktiebolag och det är Ström, Tord Rejdar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sterne, Peter Sigvard som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Lars Fredrik som är född 1977 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Göran Mikael som är född 1949 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor,