Tätab Hyrservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Tätab Hyrservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ydre. Det är nämligen den kommunen som Tätab Hyrservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tätab Hyrservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Tätab Hyrservice Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1983-06-29. Men sedan 1995-01-01 så har Tätab Hyrservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Åviksv. 2, 573 43, Tranås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tätab Hyrservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0140-56002.

Ydre arbetar för att företag som Tätab Hyrservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tätab Hyrservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva uthyrning av och handel med bygg- och anläggningsmaskiner, handel med fast och lös egendom samt förvaltning därav, konsultverksamhet inom ovanstående verk- samhetsområden, förvärv och förvaltning av näringsbetingande aktier och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tätab Hyrservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tätab Hyrservice Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Tommy Herbert Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmström, Lars Arne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Wiss, Jan Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tätab Hyrservice Aktiebolag är 556231-2461.