Österbymo Automatsvarvning Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Österbymo Automatsvarvning Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ydre här finns det många olika Aktiebolag. Österbymo Automatsvarvning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Ydre jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Österbymo Automatsvarvning Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556256-0564.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0370-28195 alternativt besöka eller skicka post till Österbymo Automatsvarvning Aktiebolag på följande adress Kärdav. 36, 331 95, Värnamo.

Österbymo Automatsvarvning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Österbymo Automatsvarvning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Svensson, Dan-Axel Tommy som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Åstrand, Lena Gudrun som är född 1958 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av automatsvarvade detaljer i stål, järn och mässing ävensom idka därmed förenlig verksamhet.