N V Skogshantering Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ydre och N V Skogshantering Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och N V Skogshantering Aktiebolag är ett av dem. Statusen för N V Skogshantering Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

N V Skogshantering Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-04-29. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Ydre där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som N V Skogshantering Aktiebolag ska trivas.

N V Skogshantering Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ydre så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva skogsdrivning jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att N V Skogshantering Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är N V Skogshantering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ydre.

Vill man komma i kontakt med N V Skogshantering Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0140-91160.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med N V Skogshantering Aktiebolag är Karlsson, Bertil Gunnar Valter som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundeborn, Karen Birgit Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

N V Skogshantering Aktiebolag har 556259-3698 som sitt organisationsnummer.