DASAB i Rydsnäs Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta lös och fast egendom och värde- papper, inom byggnadsbranschen bedriva handel och uthyrning av maskiner för industriellt bruk, tillbehör och reserv-delar till maskiner samt bedriva byggnadsverksamhet och konsultationer inom byggnadsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för DASAB i Rydsnäs Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ydre så är DASAB i Rydsnäs Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ydre arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ydre och i Östergötlands län. Redan 1985-09-24 så skapades DASAB i Rydsnäs Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel DASAB i Rydsnäs Aktiebolag har haft det sedan -0001-11-30.

DASAB i Rydsnäs Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556265-2841 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ydre.

Just nu är DASAB i Rydsnäs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med DASAB i Rydsnäs Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0371-17740 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom DASAB i Rydsnäs Aktiebolag är Adolfsson, Lars Erik Sigurd som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Ann-Marie Christina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Svensson, Karl Anders Sören som är född 1950 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .