Rydsnäs Taxi & Buss Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ydre och Rydsnäs Taxi & Buss Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rydsnäs Taxi & Buss Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rydsnäs Taxi & Buss Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rydsnäs Taxi & Buss Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-10-22. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Ydre där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rydsnäs Taxi & Buss Aktiebolag ska trivas.

Rydsnäs Taxi & Buss Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ydre så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva taxi och busstrafik samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rydsnäs Taxi & Buss Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Rydsnäs Taxi & Buss Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ydre.

Vill man komma i kontakt med Rydsnäs Taxi & Buss Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0381-50184.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Rydsnäs Taxi & Buss Aktiebolag är Jacobsson, Stig Harald som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobsson, Maud Irene Agneta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Svensson, Karl Anders Sören som är född 1950 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Rydsnäs Taxi & Buss Aktiebolag har 556285-6632 som sitt organisationsnummer.