HANS SAMUELSSONS TAXI & BUSS Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556287-7653 är organisationsnummer för företaget HANS SAMUELSSONS TAXI & BUSS Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HANS SAMUELSSONS TAXI & BUSS Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ydre som är den kommunen som HANS SAMUELSSONS TAXI & BUSS Aktiebolag finns i.

HANS SAMUELSSONS TAXI & BUSS Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-12-01 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HANS SAMUELSSONS TAXI & BUSS Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

HANS SAMUELSSONS TAXI & BUSS Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ydre som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HANS SAMUELSSONS TAXI & BUSS Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med HANS SAMUELSSONS TAXI & BUSS Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0140-41300 eller genom brev på följande adress:
Sjundemåla, 573 94, Tranås

Bolaget skall bedriva taxirörelse, beställningstrafik för buss samt bussuthyrning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HANS SAMUELSSONS TAXI & BUSS Aktiebolag och det är Hagström, Karl-Erik Urban som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagström, Carin Annikki Hilja som är född 1967 och har titeln Suppleant, Svensson, Karl Anders Sören som är född 1950 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor,