Bröd. Fridlunds Åkeri Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556288-9559 är organisationsnummer för verksamheten Bröd. Fridlunds Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bröd. Fridlunds Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ydre som är den kommunen som Bröd. Fridlunds Åkeri Aktiebolag finns i.

Bröd. Fridlunds Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-12-08 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bröd. Fridlunds Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Bröd. Fridlunds Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ydre som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bröd. Fridlunds Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Bröd. Fridlunds Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0140-80041 eller genom brev på följande adress:
Asby Lidv. 8 A, 570 60, Österbymo

Bolaget skall bedriva åkeri- och entreprenadrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bröd. Fridlunds Åkeri Aktiebolag och det är Fridlund, Börje Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fridlund, Bo Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Niklasson, Clas Håkan Berth som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,