Mattias Lägermo Bygg & Snickeri AB

Östergötlands län

Information

Mattias Lägermo Bygg & Snickeri AB är en verksamhet som finns i Ydre. I Mattias Lägermo Bygg & Snickeri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lägermo, Roland Ingvar Mattias som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lägermo, Anette Marie Linnéa som är född 1969 och har titeln Suppleant, Sander, Kjell Bertil Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Hellgren, Per Michael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mattias Lägermo Bygg & Snickeri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mattias Lägermo Bygg & Snickeri AB på telefon 0140-43000.

Bolaget skall bedriva byggnation, äga och förvalta fastigheter, snickerier, skogsvård, handel med jordbruks- och lantbruks- maskiner och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mattias Lägermo Bygg & Snickeri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mattias Lägermo Bygg & Snickeri AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Ydre arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mattias Lägermo Bygg & Snickeri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Mattias Lägermo Bygg & Snickeri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mattias Lägermo Bygg & Snickeri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mattias Lägermo Bygg & Snickeri AB har 556293-0320 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.