Rödje Gård Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556296-5375 är organisationsnummer för verksamheten Rödje Gård Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rödje Gård Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ydre som är den kommunen som Rödje Gård Aktiebolag finns i.

Rödje Gård Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-05-26 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rödje Gård Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Rödje Gård Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ydre som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rödje Gård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Anders Gösta -Andersson, Erik Petter -Andersson, Helge Gösta

Vill ni komma i kontakt med Rödje Gård Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0140-40254 eller genom brev på följande adress:
Rödje Torpa , 573 94, Tranås

Bolaget skall idka lantbruk och skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rödje Gård Aktiebolag och det är Andersson, Anders Gösta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Erik Petter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Helge Gösta som är född 1930 och har titeln Suppleant, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisor, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor