Tranås Stoppdetaljer Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Tranås Stoppdetaljer Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ydre. Det är nämligen den kommunen som Tranås Stoppdetaljer Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tranås Stoppdetaljer Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Tranås Stoppdetaljer Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1987-06-29. Men sedan 1990-01-01 så har Tranås Stoppdetaljer Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Halmstadv. 4, 302 40, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tranås Stoppdetaljer Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0140-41400.

Ydre arbetar för att företag som Tranås Stoppdetaljer Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tranås Stoppdetaljer Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva snickeri och tapetseri och idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tranås Stoppdetaljer Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Arne Evert -Larsson, Lillian Karin Iréne -Larsson, Per Anders Michael.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tranås Stoppdetaljer Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Per Anders Michael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Arne Evert som är född 1928 och har titeln Suppleant, Larsson, Lillian Karin Iréne som är född 1934 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Gert Uno som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tranås Stoppdetaljer Aktiebolag är 556300-8803.