Motorcentralen i Rydsnäs Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ydre och Motorcentralen i Rydsnäs Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Motorcentralen i Rydsnäs Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Motorcentralen i Rydsnäs Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Motorcentralen i Rydsnäs Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-09-21. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Ydre där bolaget finns i jobbar för att bolag som Motorcentralen i Rydsnäs Aktiebolag ska trivas.

Motorcentralen i Rydsnäs Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ydre så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva service och reparationer av skogs- och entreprenadmaskiner samt därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Motorcentralen i Rydsnäs Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Motorcentralen i Rydsnäs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ydre.

Vill man komma i kontakt med Motorcentralen i Rydsnäs Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0381-50265.

Firman tecknas var för sig av -Carlsson, Ellen Louise -Carlsson, Hans Peter Einar.

De som är på något sätt har med Motorcentralen i Rydsnäs Aktiebolag är Carlsson, Hans Peter Einar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Ellen Louise som är född 1951 och har titeln Suppleant, Saxholm, Ulf John-Axel som är född 1946 och har titeln Revisor, Ulf Saxholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Motorcentralen i Rydsnäs Aktiebolag har 556305-8592 som sitt organisationsnummer.