Forsnäs Form AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva snickerifabrik avseende formpressning av träprodukter, tillverkning av verktyg för träindustrin, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Forsnäs Form AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ydre så är Forsnäs Form AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ydre arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ydre och i Östergötlands län. Redan 1987-12-22 så skapades Forsnäs Form AB och företaget är har F-skattsedel Forsnäs Form AB har haft det sedan 1994-01-01.

Forsnäs Form AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556312-8411 är organisationsnummret för företaget som finns i Ydre.

Just nu är Forsnäs Form AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Forsnäs Form AB så går det att nå dem via telefon på 0381-55200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Forsnäs Form AB är Johansson, Jan-Anders Birger som är född 1950 och har titeln VD, Johansson, Jan-Anders Birger som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjelm, Hans Arne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Allansson, Karl Erik Yngve som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ingrid Lena Anette som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Nina Eva-Lena som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamotdu Rietz, Leif Karl Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundbrant, Gert Inge som är född 1952 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor.