HEPAB Konsult AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ydre och HEPAB Konsult AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HEPAB Konsult AB är ett av dem. Statusen för HEPAB Konsult AB är att Bolaget är aktivt.

HEPAB Konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-05-31. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Ydre där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HEPAB Konsult AB ska trivas.

HEPAB Konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ydre så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende marknads-, administrations- och företagsledningsfrågor samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HEPAB Konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är HEPAB Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ydre.

Vill man komma i kontakt med HEPAB Konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0380-20028.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med HEPAB Konsult AB är Peterson, Elis Bertil som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Taylor, Stina Elisabet som är född 1969 och har titeln Suppleant, Karlsson, Ulf Holger som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

HEPAB Konsult AB har 556327-0833 som sitt organisationsnummer.