Professional Pharmaceutics C Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Professional Pharmaceutics C Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ydre. Det är nämligen den kommunen som Professional Pharmaceutics C Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Professional Pharmaceutics C Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Professional Pharmaceutics C Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1989-01-03. Men sedan 1996-01-01 så har Professional Pharmaceutics C Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till V. Henriksborgsv. 11, 131 31, Nacka. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Professional Pharmaceutics C Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6422180.

Ydre arbetar för att företag som Professional Pharmaceutics C Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Professional Pharmaceutics C Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget ska bedriva konstruktion, tillverkning och installation med inriktning på det hälsotekniska och farmaceutiska området samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Professional Pharmaceutics C Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Professional Pharmaceutics C Aktiebolag och det är följande personer, Castensson, Staffan Bertil som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Tucinska, Zofia Helena som är född 1955 och har titeln Suppleant, Sundberg, Lars-Göran som är född 1942 och har titeln Revisor, Företagarnas Rev.byrå i Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Professional Pharmaceutics C Aktiebolag är 556341-3631.