Wickströms Rör Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ydre och Wickströms Rör Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Wickströms Rör Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wickströms Rör Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Wickströms Rör Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-05-31. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Ydre där bolaget finns i jobbar för att bolag som Wickströms Rör Aktiebolag ska trivas.

Wickströms Rör Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ydre så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva VVS installationer, handel och tillverkning av blomsterdekorationer och torkade blommor (eterneller), presentartiklar, pälstillverkning samt rep. av päls och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wickströms Rör Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Wickströms Rör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ydre.

Vill man komma i kontakt med Wickströms Rör Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0140-41515.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Wickströms Rör Aktiebolag är Wickström, Klas-Göran Stefan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wickström, Valborg Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Sundbrant, Gert Inge som är född 1952 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Wickströms Rör Aktiebolag har 556395-8007 som sitt organisationsnummer.