Aktiebolaget Lars Samuelssons byggnadsfirma

Östergötlands län

Information

I Ydre finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Lars Samuelssons byggnadsfirma. Det finns flera företag som liknar Aktiebolaget Lars Samuelssons byggnadsfirma i Östergötlands län. Ydre är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Aktiebolaget Lars Samuelssons byggnadsfirma är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1990-10-16 så har Aktiebolaget Lars Samuelssons byggnadsfirma varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Lars Samuelssons byggnadsfirma Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Ydre.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Lars Samuelssons byggnadsfirma så kan man gör det genom att posta ett brev till Torpa Tunet, 573 94, Tranås. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Lars Samuelssons byggnadsfirma så kan ni göra det på 0140-40055.

Bolaget skall driva byggnadsrörelse samt handel med värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Samuelsson, Lars Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Gun Lilian Ann-Marie som är född 1951 och har titeln Suppleant, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Samuelsson, Gun Lilian Ann-Marie -Samuelsson, Lars Olof .

Aktiebolaget Lars Samuelssons byggnadsfirma har 556406-4771 som sitt organisationsnummer.