Happy People Racing AB

Östergötlands län

Information

Happy People Racing AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ydre som är den kommunen där Happy People Racing AB finns. I Ydre så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Happy People Racing AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Happy People Racing AB har haft sedan 1994-01-01. Happy People Racing AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Happy People Racing AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ågatan 18, 573 31, Tranås men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0140-19915.

Ydre arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Happy People Racing AB Privat, ej börsnoterat.

Happy People Racing AB har idag 556408-1247 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Happy People Racing AB

Bolaget skall bedriva tävlingsverksamhet inom motorsport och hästsport, hästuppfödning och träningsverksamhet för hästar, lantbruk, försäljning av fastighetsskötartjänster innefattande snickerier och reparationer och underhåll av fastigheter, konsultverksamhet inom nämnda verksamheter och inom fastighets- förvaltning och hotell och turism, aktieförvaltning, förvaltning och handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Happy People Racing AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Karl James Cemoni som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Anette Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Stenqvist, Anders Jerker som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .