YKEABel Ydre-Kinda Elservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns YKEABel Ydre-Kinda Elservice Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ydre här finns det många olika Aktiebolag. YKEABel Ydre-Kinda Elservice Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Ydre jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

YKEABel Ydre-Kinda Elservice Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556410-3033.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0492-80035 alternativt besöka eller skicka post till YKEABel Ydre-Kinda Elservice Aktiebolag på följande adress Ön, 570 60, Österbymo.

YKEABel Ydre-Kinda Elservice Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I YKEABel Ydre-Kinda Elservice Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Hellberg, Ture Sören som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra elinstallationer och service av elanläggningar samt bedriva köp och försäljning av elmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.