Ydre Markservice AB

Östergötlands län

Information

556417-8944 är organisationsnummer för bolaget Ydre Markservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ydre Markservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ydre som är den kommunen som Ydre Markservice AB finns i.

Ydre Markservice AB har varit registrerat sedan 1991-01-24 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ydre Markservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Ydre Markservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ydre som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ydre Markservice AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ydre Markservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0381-50201 eller genom brev på följande adress:
Rydsnäsv. 43, 570 60, Österbymo

Bolaget skall som huvudsaklig verksamhet bedriva schakt och markberedningsrörelse och därmed jämförlig verksamhet. Därutöver kommer bolaget att äga och förvalta fast egendom. Bolaget kan även under förutsättning att rörelseöverskott föreligger, tillåta placering av överskottsmedel i svenska och utländska aktier.

Det finns olika personer som har en koppling med Ydre Markservice AB och det är Saldner, Hans-Göran Elis som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hörnekvist, Karl Magnus Bertil som är född 1961 och har titeln Suppleant, Bardh, Kent Björn Helge som är född 1957 och har titeln Revisor, Carlsson, Per Eric Arne som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,