Göran Samuelsson Bussuthyrning Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av fordon, konsultverksamhet inom social- och hälsovård, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Göran Samuelsson Bussuthyrning Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ydre så är Göran Samuelsson Bussuthyrning Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ydre arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ydre och i Östergötlands län. Redan 1991-03-01 så skapades Göran Samuelsson Bussuthyrning Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Göran Samuelsson Bussuthyrning Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556419-5542 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ydre.

Just nu är Göran Samuelsson Bussuthyrning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Göran Samuelsson Bussuthyrning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Göran Samuelsson Bussuthyrning Aktiebolag är Samuelsson, Göran Eric som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Eva Karin Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant, Svensson, Karl Anders Sören som är född 1950 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .