Mäklartjänst i Österbymo AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Mäklartjänst i Österbymo AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ydre här finns det många olika Aktiebolag. Mäklartjänst i Österbymo AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Ydre jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Mäklartjänst i Österbymo AB är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556442-2946.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0381-13777 alternativt besöka eller skicka post till Mäklartjänst i Österbymo AB på följande adress N. Storg. 30, 575 32, Eksjö.

Mäklartjänst i Österbymo AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Mäklartjänst i Österbymo AB så sitter följande personer i styrelsen: Karlsson, Maj-Astrid Birgitta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Karlsson, Bengt Åke Lennart som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremål för bolagets verksamhet är Mäklartjänster och därmed förenlig verksamhet.