Asby Lanthandel Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Asby Lanthandel Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ydre som är den kommunen där Asby Lanthandel Aktiebolag finns. I Ydre så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Asby Lanthandel Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Asby Lanthandel Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Asby Lanthandel Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Asby Lanthandel Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Asby Postg. 2, 570 60, Österbymo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0140-80022.

Ydre arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Asby Lanthandel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Asby Lanthandel Aktiebolag har idag 556464-6858 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Alenfelt, Annika Maria -Andersson, Anders Gösta är den som för stunden ansvarar för Asby Lanthandel Aktiebolag

Bolaget skall driva försäljning av detaljhandelsprodukter, cateringverksamhet, ombud för tips och kommissionär för penninglotteriet samt idka därmed förenlig verksamhet. Samt att äga och förvalta hyresfastigheter.

I Asby Lanthandel Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alenfelt, Annika Maria som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Andersson, Anders Gösta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, John Henrik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Kastensson, Bo Gustav som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Leif Anders Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anette Margareta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotAndersson, Anna Madelene som är född 1974 och har titeln Suppleant, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisor, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantRevision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor.