Mikemo Sweden Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Ydre finns det ett Aktiebolag som heter Mikemo Sweden Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Mikemo Sweden Aktiebolag i Östergötlands län. Ydre är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1993-08-18 så har Mikemo Sweden Aktiebolag varit registrerat. Idag är Mikemo Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ydre.

Vill man komma i kontakt med Mikemo Sweden Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till TINGSVÄGEN 1A, 573 35, Tranås. Vi ni istället prata med Mikemo Sweden Aktiebolag så kan ni göra det på 0140-311400.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning av och handel med biltillbehör, formsprutning av plastmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johansson, Ingemar Karl-Erik som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunggren, Bernt Björn Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Tranås HB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. .

Mikemo Sweden Aktiebolag har 556471-6495 som sitt organisationsnummer.