Österbymo Bilservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556492-4701 är organisationsnummer för företaget Österbymo Bilservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Österbymo Bilservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ydre som är den kommunen som Österbymo Bilservice Aktiebolag finns i.

Österbymo Bilservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-09-02 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Österbymo Bilservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Österbymo Bilservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ydre som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Österbymo Bilservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Österbymo Bilservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0381-60094 eller genom brev på följande adress:
Kisav. 4, 570 60, Österbymo

Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse och reparationsverkstad samt därmed förenlig verksamhet, ävensom äga och förvalta fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Österbymo Bilservice Aktiebolag och det är Melchersson, Leif Ragnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Melchersson, Irma Monika som är född 1953 och har titeln Suppleant, Sundbrant, Gert Inge som är född 1952 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor,