Ydre Skåp AB

Östergötlands län

Information

556521-1538 är organisationsnummer för bolaget Ydre Skåp AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ydre Skåp AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ydre som är den kommunen som Ydre Skåp AB finns i.

Ydre Skåp AB har varit registrerat sedan 1995-07-18 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ydre Skåp AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Ydre Skåp AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ydre som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ydre Skåp AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Carlsson, Harald Peter

Vill ni komma i kontakt med Ydre Skåp AB så kan ni göra det på telefon genom 0381-669000 eller genom brev på följande adress:
Ågatan 6, 570 60, Österbymo

Bolaget skall bedriva tillverkning och montering inom fordonsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ydre Skåp AB och det är Carlsson, Harald Peter som är född 1970 och har titeln VD, Carlsson, Harald Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblom, Sven Alvar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Westrum, Arne som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sallmén, Herbert Sture Harald som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor