PH:s Linjebyggnadsutbildning AB

Östergötlands län

Information

PH:s Linjebyggnadsutbildning AB är en verksamhet som finns i Ydre. I PH:s Linjebyggnadsutbildning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hermansson, Karl-Erik Pierre som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Tagesson, Agne Johan Valdemar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Söderlund, Sven Anders Enar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Sven Söderlund AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med PH:s Linjebyggnadsutbildning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå PH:s Linjebyggnadsutbildning AB på telefon 0381-60639.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och utbildning inom kraftledningsbyggnation ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är PH:s Linjebyggnadsutbildning AB av bolagstypen Aktiebolag.

PH:s Linjebyggnadsutbildning AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Ydre arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

PH:s Linjebyggnadsutbildning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och PH:s Linjebyggnadsutbildning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PH:s Linjebyggnadsutbildning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

PH:s Linjebyggnadsutbildning AB har 556521-9754 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.