L Bergquist Formprodukter AB

Östergötlands län

Information

L Bergquist Formprodukter AB är ett av många företag som finns i Ydre. Det är nämligen den kommunen som L Bergquist Formprodukter AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

L Bergquist Formprodukter AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

L Bergquist Formprodukter AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1997-12-29. Men sedan 1998-01-01 så har L Bergquist Formprodukter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rydsnäs, 570 60, Österbymo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på L Bergquist Formprodukter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0381-50000.

Ydre arbetar för att företag som L Bergquist Formprodukter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för L Bergquist Formprodukter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning av trädetaljer till möbelindustrin, tillverkning av verktyg till träindustrin och formpressning av fanér samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för L Bergquist Formprodukter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till L Bergquist Formprodukter AB och det är följande personer, Kvarnung, Karl Bertil som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergquist, Anders Eric Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergquist, Eva Maria Louise som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Winblad, Johan Ingvar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Bo Göran Mikael som är född 1949 och har titeln Revisor, Wiss, Jan Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant.ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för L Bergquist Formprodukter AB är 556549-8804.