Softogram Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556552-9483 är organisationsnummer för verksamheten Softogram Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Softogram Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ydre som är den kommunen som Softogram Aktiebolag finns i.

Softogram Aktiebolag har varit registrerat sedan 1998-02-23 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Softogram Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Softogram Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ydre som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Softogram Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Öhman, Inga Katarina -Öhman, Lars Torsten Peter

Vill ni komma i kontakt med Softogram Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0140-41488 eller genom brev på följande adress:
Vargstigen 4, 573 95, Tranås

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, utbildning, produktion och försäljning av dataprogram.

Det finns olika personer som har en koppling med Softogram Aktiebolag och det är Öhman, Inga Katarina som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhman, Lars Torsten Peter som är född 1946 och har titeln Suppleant, Sundbrant, Gert Inge som är född 1952 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor,